Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen. 

In welke steden zijn jullie actief?
Wij zijn landelijk 24/7 actief in alle steden in Nederland.
Voor welke klussen kan ik bij jullie terecht?
Wij zijn dag en nacht beschikbaar voor klussen als: -Verstopping -Rioolproblemen -Gesprongen leidingen -Ondergelopen kelders of kruipruimtes -CV-problemen -CV-ketel problemen -Verstopt toilet -Lekkages -Verstopte afvoer -(warm) Water problemen -Gas lekkages / Gas problemen -En meer!
Mijn probleem staat niet op jullie site vermeld, wat nu?
Geen zorgen! Een van onze medewerkers voorziet u graag van informatie over uw probleem. Neem gerust contact met ons op. Het maakt niet uit of het midden in de nacht is of in het weekend, wij kunnen u 24 uur per dag, 7 dagen per week te woord staan.
Hoe kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door te bellen naar: +31 970 10205316
Wat houdt de spoedservice in?
Een lekkage of verstopping kan op iedere dag ontstaan. Ook in het weekend, wanneer de meeste loodgieters geen dienst hebben. Daarnaast kunnen er ook lekkages of verstopping ontstaan in de avond of nacht. Dit soort noodsituaties kunnen gelukkig meteen worden verholpen dankzij de spoedservice. De spoedservice zorgt ervoor dat er ieder moment van de dag iemand voor u klaar staat, hoe laat het ook is. Noodsituaties kunnen zo snel worden opgelost.
Wat moet ik doen bij een lekkage?
Aangezien een lekkage kan leiden tot erg veel schade, is het nooit fijn om deze te ontdekken. U kunt schade vaak niet voorkomen, maar wel beperken. Dit kunt u doen door druppels op te vangen met behulp van een emmertje en de hoofdkraan te sluiten. Verder kunt u schade besparen door snel Loodgietersloket te bellen. Wij kunnen helpen bij de lekdetectie en vervolgens zo snel mogelijk de reparaties uitvoeren.
Kan ik met pin betalen?
Het is mogelijk om bij ons te pinnen. Onze loodgieters zijn dan ook voorzien van een mobiel pinapparaat.

Je vraag nog steeds niet beantwoord?

Als je vraag nog steeds niet is beantwoord kunt u alsnog onze hulp krijgen door contact met ons op te nemen, dit is 24/7 mogelijk! U zal dan te woord worden gestaan door een van onze medewerkers die uw vraag kan beantwoorden.