Reviews

"Ik had een lekkende kraan en ze hebben het snel gerepareerd. Ze waren betrouwbaar en hebben uitstekend werk geleverd. Ik zou hen zeker aanraden!"
Timo de Groot
Klant
"De loodgieters hebben mijn verstopte afvoer in de keuken ontstopt. Ze waren deskundig en hebben het probleem grondig opgelost. Ik ben zeer tevreden."
Laura Vos
Klant
"Mijn douchekop werkte niet goed en ze hebben het gerepareerd. Ze waren vriendelijk en deden hun werk snel. Geweldige service!"
Mark Jacobs
Klant
"Ik had problemen met mijn waterleiding en deze loodgieters hebben het probleem snel opgelost. Ze waren professioneel en de prijs was redelijk."
Linda Smit
Klant
"De loodgieters hebben mijn kapotte boiler gerepareerd. Ze waren snel, efficiënt en beleefd. Ik ben blij met hun diensten."
Robert Brouwer
Klant
"Ik had een lekkende wastafel en ze hebben het probleem snel verholpen. Ze waren betrouwbaar en de prijs was eerlijk. Ik beveel hen ten zeerste aan!"
Lisa Hendriks
Klant
"De loodgieters hebben mijn toilet gerepareerd dat niet goed doorspoelde. Ze waren vriendelijk en vakkundig. Ik zal zeker weer contact met hen opnemen als ik een probleem heb."
Daan de Jong
Klant
"Ik had een verstopte regenpijp en ze hebben het probleem snel opgelost. Ze waren efficiënt en betrouwbaar. Ik ben tevreden met hun diensten."
Emma van Dijk
Klant
"Mijn keukenkraan lekte en deze loodgieters hebben hem gerepareerd. Ze kwamen op tijd, werkten netjes en de prijs was redelijk. Ik raad hen zeker aan!"
Thomas Peeters
Klant
"Ik had een probleem met mijn verwarmingssysteem en deze loodgieters hebben het snel opgelost. Ze waren deskundig en deden hun werk grondig. Bedankt!"
Sophie de Vries
Klant
"De loodgieters hebben mijn verstopte afvoer in de badkamer gerepareerd. Ze waren professioneel en vriendelijk, en ik ben blij met het resultaat."
Jan Kuijpers
Klant
"Ik had een enorme waterlek in mijn kelder en belde deze loodgieters met spoed. Ze kwamen onmiddellijk en hebben de lekkage snel en efficiënt gerepareerd. Geweldige service!"
Maria Vermeer
Klant
"Voor een volledig verstopte riolering rekenden ze een reële prijs, terwijl ze professioneel te werk gingen."
Ivo Berghuis
Klant
"Ik had een noodlekkage in mijn gootsteen, dus ik was zeer verrast dat ze binnen 15 minuten bij mij thuis waren. Ze hebben een geweldige service verleend!"
Laura Slotenmaker
Klant
"Team was zeer behulpzaam. Ze hebben mijn toilet binnen 10 minuten ontstopt."
Thijs van den Bug
Klant
"De loodgieters waren binnen een half uur op onze locatie, handelden op een professionele manier en, zorgden ervoor dat alles functioneel was voordat ze vertrokken."
Peter Jansen
Klant

Wij zijn nu bereikbaar                             (3429)

4.6/5